Pazar, Ocak 08, 2006

TÜRKİYE'NİN İLK HİP-HOP DERGİSİ ÇIKTI.ALDINIZ MI?

Türkiye'nin ilk hip-hop dergisi geçen ay çıktı.Dergi 2. yani Ocak sayısıyla da yine dopdolu.İçindekiler şöyle bir göz atarsak:
Bu sayida derginin sizlere 2 sürprizi var, bunlarda ilki kolleksiyon degerinde Dünyada ve Türkiye'de bir ilk olan çift kapak basimli (Dergiyi alinca göreceksiniz) bir dergi olmasi ve 50 cm x 70 cm boyunda 2 dev Posterin yer almasi..
AYIN OBJEKTIF BOLUMU KONUGU;
Bu ay dergimizin 'Objektif' konugu sevgili 'Ceyhun YILMAZ'.. Tam bir Ceza fanatigi olan Ceyhun ile çok keyifli bir röportaj gerçeklestirdik..
Best F.M'de bizi canli yayina davet eden Ceyhunla hem dergimizden hemde Türkçe Rap'ten bahsettik.
Cine 5'de yaptigi programda bir çok rapper'i konuk ederek Türkçe Rap'e destek veren Ceyhun YILMAZ röportaji bu ay dergimizde...

SIRHOT;
Sirhot uzun süren sessizligini Hiphop TR'de bozdu.. Yeni yilda albüm müjdesi veren SIRHOT'tan diss yapanlara zehir zemberek açiklamalar..
''Diss'le ugrasmam, Direk evine gider CANLI Diss Yaparim!'

Eastden Weste Tranfer!;
Eastden West tayfasina yatay gecis yapan Busta hayranlari henuz soku atlatamamisken Busta, Dre productorlugunde yeni album mujdesini coktan verdi..

Subat ayinda cikacak albüm ve busta biografisi bu sayida..

Öfkeli Köpek Yine Hapiste;
Öfekli Köpek lakabi ile tanidigimiz DMX yeniden hapiste! 6 Haftalik hapis cezasinin nedenleri neydi? Bu DMX'in kaçinci sucu?
Detayli DMX biografisi, infosu son olaylari, menajerinin açiklamalari, basinda DMX hepsi bu ay Hiphop TR'de..

GRAFFITI BOLUMUNDE BU AY;
Bu ay Graffiti'ye cooook buyuk bir yer ayirdik öncelikle onu söyleyelim.. Bu ay 'Semi' röportaji var + Seminin çizimlerine ayriyetten 2 tam sayfa ayirdik..

Daha bitmedi, Bombs, Sketch, Tags and Street Arts, Walls, Trains olarak her kategoriye yep yeni sayfalar hazirladik. Bu sayfalardan sadece 2 örnegi yanda görebilirsiniz..
Ayriyetten Sizden gelen tam 40 Resmi yayinladik..

OCAK SAYISINDA BASKA NELER VAR?';

Özel Kolleksiyon sayisi Ocak sayimiz umariz anlattigmiz ve göstedigimiz kadar ismine yakisir bir dergi olmustur.. Bu ay bu kadarmi? Hayir tabikide daha bitmedi, simdi daha baska neler var buyrun beraber bakalim..

Diger Röportajlar:
6 x 6 (Ankara)
Ako & Yunus Emre
Yonja Sitesi Sahibi (Mevzu Disi Bölümü)
AYLIK BOLUMLER:
SND - SUIKAST.DE Özel Bölümü
Radyo Rap - Rap List
Turntableism / Dj'lik Dersleri
Pagoda Köse Yazisi
HFC Site Faaliyetleri
EXTRA BOLUMLER:
6 Mini Poster
50 Cm x 70 Cm 2 Dev Poster
Beasti Boys Dogum Gunu
Diger Surprizlerle toplam 84 Sayfa!







Posted by Picasa

Hiç yorum yok: