Pazartesi, Ocak 16, 2006

EMPERYALIST SARKICI NATO SOYLEDIGI TACIKCE SARKILAR VE VIDEO KLIBIYLE GUNDEMDEN DUSMUYOR...

Esrarengiz kadın şarkıcı "NATO" dünyayı sallıyor!
Çeçenlerin saldırı tehdidi altında yaşayan Rusya'da 'kara dul' imajlı şarkıcı Nato sahneye çıkmaya başladı. Sahnede anti-terör operasyonu havası estiAFP - MOSKOVA - Rusya'nın işgal altında tuttuğu Çeçenya'dan kaynaklanan intihar saldırıları ve rehine operasyonlarıyla iç içe geçen yaşamına 'kara dul' çağrışımları estiren bir pop şarkıcısı eklendi. Geçen eylülde Beslan'daki okul faciası üzerine konseri iptal edilen kadın intihar komandosu kılığındaki bir şarkıcı, Moskova'da gece kulubünde sahneye çıkmaya başladı. Babalarını, erkek kardeşlerini veya eşlerini Rus işgalinde kaybedip direniş saflarına katılan Çeçen kadınları hatırlatır şekilde saçlarını siyah bir takkeyle örtüp yüzüne peçe takan bu şarkıcının adı Nato.
Sahneye yaklaşan yandı
Nato, lezbiyen şovlarıyla dünyada sansasyon yaratan tekno pop ikilisi TATU'nun prodüktörü İvan Şapovalov'un son projesi. Dolayısıyla Nato'nun gözleri dışında, kollarını çıplak bırakan incecik atletinden derin göğüs dekoltesi de görülüyor. Tekno müzik altyapısı üzerine geleneksel Özbek ve Gürcü ezgilerini söyleyen Nato, sahneye, üniforma giymiş, ellerindeki makineli tüfekleri ve başlarıyla yüzlerini siyah bandanayla örtmüş bir tim eşliğinde çıkıyor. Sahneye fazla yaklaşmaya kalkışan dinleyiciler, tim elemanlarının tüfeklerinden fırlayan fişeklerin yaydığı kırmızı boyayla mıhlanıyor. Nato'nun iptal edilen konseri, bir terör saldırısı provası şeklinde planlanmıştı. Müslüman olmayan ve Gürcü kökenleri bulunan şarkıcının, önceki geceki ilk sahne deneyimine ise dinleyicilerden çok medya ilgi gösterdi. Web tasarımcısı 27 yaşındaki Ruslan, hayal kırıklığına uğramış: "Peçe ve başörtüsü televizyondan iyi gözüküyor da, burada 'Sonumuz ellerimiz başımızın üzerinde yere yatmak olacak' korkusu doğuruyor. Umarım gelecek sefer bir tank üzerinde konser verir ve gerçek bir dinleyici kitlesi olur." 25 yaşındaki Natalya ise memuniyetini "NATO teröre karşı sanatla savaşıyor" diye dile getirdi. Jirinovski'nin LDPR partisinin vekillerinden Aleksey Mitrofanov, "Belki Ruslar tüm Müslümanların terörist olmadığını anlar. Bu müzikal cihadı, otobüslerin havaya uçtuğu gerçek cihada yeğlerim" yorumunu yaptı. Organizatörlerinin 'Vallahi adının Batı'nın savunma ittifakıyla ilgisi yok' dediği Nato'nun prodüktörü Şapavalov ise medyayı otel odasında yatağa uzanmış, elde oyuncak makineli tüfekle karşılayarak şöyle dedi: "Nato bir provakasyon mu? Hımm, bilmem. Ama hepinizi burada görmenin beni tahrik ettiği muhakkak."
Emperyalizme karşı NATO fırtınası
Sahnede peçe takan ve Tacikçe söylediği açılış parçası ile izleyenleri gözyaşlarına boğan video klibiyle Avrupa ülkelerinde âdeta bomba gibi patlayan NATO, sıkı bir antiemperyalist. Gerçek adı ve tam olarak nerede yaşadığı hakkında medyaya en küçük bir bilgi dahi sızdırılmıyor. Albümünü kaydeden Alman teknisyenler de dahil çevresindekilerin yüzünü görmesi kesinlikle yasak. Hakkında bilinen tek şey Orta Asyalı sıkı bir anti-emperyalist olduğu. O yüzden, kullandığı takma ad bile son derece mânidar: 'NATO'… İlk albümünün kayıtları geçtiğimiz yaz Alman müzik şirketi Cheyenne Records tarafından olağanüstü bir gizlilik içinde gerçekleştirilen meçhul bayan sanatçı 'NATO', Tacikçe söylediği açılış parçası ve izleyenleri gözyaşlarına boğan video klibiyle Avrupa ülkelerinde âdeta bomba gibi patladı. 'NATO'yu keşfetmek isteyenler beri gelsin!

’NATO’yu keşfetmek ve parçası ’Chorjavon’u izlemek için "http://www.natomusic.de/NATO.mpg" adresini ziyaret etmeniz yeterli...

Bu da Klibi >>>
TIKLA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben natoyu cok begeniyor we cok sewiyorum.neden tutuklandı??.anlatmasını istemiyorsanız yapmayın